Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 6-Oct-2009 14:56
Aidilfitri 2009(part 2)
Salam semua kawan2 fp umie................ :-D :-D
sambungan part raya di umah mil,tgahari umie blk umah mak umie kat pekan baru,tahun ni umah mak umie tak ramai blk seme turn umah in law masing2,yg ada kak nyah/suami abg mie,adik bujang lelaki dan perempuan jer...memandangkan umie dah dtg agak lewat dorg pun dah mls nak amik gambar,takpela panjang umur thn depan ada gambar family umie seme,adik badik umie ada 7 org.tapi dlm mls adik umie ecin tu tetap nak posing bergambar,mak umie pun pakai amik jer tudung...sesi bermaafan tu umie tak amik pun gambarnye hehehhe...

Umie kalo blk umah mak tak lain yg di cari nasi himpit kuah kacang marveles dari mak umie la,di tambah ngan rendang daging hitam,waduhhhh makan sampai sakit perut hehehe.kali ni umie tak byk beraya umah sedara mara,sbb adik demam la,ulang alik umah mak umie n mil jer....huhuhu
ok la layan jer gambar ni jer yg ada masa umah umie di pekan baru

BERSAMA MAK,ECIN,UMIE,IRFAN DAH FARIHAH DI PEKAN BARU (BABA MALAS BERGAMBAR DOK LAYAN TV LE TU)






Masa raya ke 2,mil ada sponsor kek utk adik farihah adriana,so pra besday adik la kiranye hehhe,birthday adik sebenar 8/10/2009 kamis ni,opah dah bermurah hati bg kek utk adik in advance,tp yg sedihnye adii takde mood langsung sbb bdnnye pns,mata pun tak larat angkat kuyu jer,pns on n off jer,yg over ngan kek tu ialah abg irfan la...so dia yg potong n tiup lilin hehhehe jd le,adik kecik lg tak pandai pun... :-D

PRA BIRTHDAY FARIHAH ADRIANA YG PERTAMA


kek opah sponsor


ni besday girl yg monyok hehhehe


tgk sapeeeeee yg amik alih hahahhahaha LOL LOL ,takpela abg tolong adik

© Pidgin Technologies Ltd. 2016