Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 19-Oct-2009 07:32
Pertemuan umie fara dgn liyana (8/10/09)
Salam semua kawan2........ :-D :-D

Maaf lambat nak update yer skrg ni,walau suriumah tp tetap mls gak hehhehe,ermm ok la umie nak cite pasei title di atas hehehe,pd 8/10/09 besday adik farihah adriana baba ct,ct bukan la sbb adik semata2,pg tu baba ada urusan sket,so pas settle urusan dia,baba tanye umie nak kemana,umie teringatkanhttp://aidina.fotopages.com/ liyana budak fp nan sorang ni,umie ajak baba g beraya umah liyana sbb dah alang2 kat town kan,baba ok jer.terus umie call liyana,nasib liyana ada kat umh so terus g cari umah dia,rasa lama gak dah kenal liyana di alam fp ni tp tak pernah terserempak atau jumpe dia kat mana2 pun,padahal satu ipoh jer hahahhaha,liyana marahle sbb umie tak ckp awei2 ngan dia hehehhe,takpela yana kalo kita plan2 ssh nak jd,baik spontannnnnnn hehhehe betoi tak,ermmm masa dtg umh dia,aina kat umh bb sitter,huhuhu masa tu tak dpt tgk bb cute tu,along sekolah tp tak lama dia blk sek dpt gak jumpe mamat sorg tu,en.dodi pun ada,so en,dodi sgt permah dan mudah senyum heheheh.

Dah settle minum n mkn biskut raya yana,kami berphotoshot bagai kat umh dia hahahha lawak kan,kami seolah2 mcm dah kenal lama tau,umie muka tak malu betoi hahahha,ermm yana ni orgnye muka sgt keibuan,cantik dan juga peramah....umah yana cntik laaaaaaaaa.....tu sbb kami posing bagai,mmg berseni umh dia ni,brg2 antik memenuhi ruang umhnye,en.dodi mmg minat betoi ngan brg antik la,bak kata yana dah mcm muzium umh dia hehehe,takpe yana tang dapur ko dah cop kan so fair la yer,,dapur ko pun kelassssssss gitu...anyway yana tq layan akk n family dgn baik sekali yer..semoga persahabatan kita dr fp kekal selamanye insyallah amin....

Harap2 kalo ada le lg geng fp yg menetap di ipoh ni ye,boleh kita gather2 n ber pot luck party bagai hehehehhehe

ok le layan gambar umie n family dr lensa camera adik liyana...hihi
dr camera akk nnt dulu,hehhe lum transfer gmbrnye,lgpun akk suke gambar ko tangkap ni,nnt dah trnsfer akk msukkan ye... :->


UMIE FARA DGN LIYANA


LAGI GAMBAR KAMI HAHAHHA,NI VERSI YANA PEGANG PERUT UMIE,MCM UMIE PEKNEN JER KAN HAHHAHAH LAWAKKAN YANA..TP ANYWAY NI GAMBAR MESRA GITU


UMIE,ADIK N YANA KAT DEPAN GUEST ROOM YANA,SO SAPE NAK CHECK-IN BLH HUBUNGI DORG HAHHAHA,LARIKKKKKK JGN MARE LIYANA LOL LOL






ADIK DAN ACIK LIYANA


KAMI SE FAMILY...TGK TU ADIK TAKNAK TGK CAMERA HEHHEHE


NI KAMI SEFAMILY,NI BARU ADIK TGK CAMERA.SBB PUAS ACIK YANA JERIT2 HAHAHA


MODEL UNTUK PINTU ANTIK YANA HAHAHHA


UMIE N ADIK,SUKE GAMBAR NI HEHEHHE


ADIK ON FIRST BIRTHDAY KAT UMH ACIK YANA


IRFAN DGN PIC POSKAD HAHHA,TQ EN.DODI AMBILKAN GAMBAR NI HEHHEHE.NI IKLAN UBAT GIGI HIHIHI


IRFAN LG HEHHE,NI PIC VERSI TAK NAMPAK GG HAHHA

Next entry besday bash farihah adriana sabtu lepas,umie buat ala qadar jer..
:-D

© Pidgin Technologies Ltd. 2016