Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


all food made by umie...huhuhu
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
all food made umie



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 11-Dec-2009 00:56
Entry yg tertungak(FIRST BIRTHDAY FARIHAH ADRIANA 8/10/09)
Salam semua kawan2 fp umie
Pertama sekali umie mohon maaf dah lama sgt tak update fotopages kesayangan umie ni,dahle entry first besday adik tertunggak umie tak update2,sdgkan pn liyana hood dah bg lama gambarnye huhuhu,sorry yana...harap ko faham yer,skrg ni mood akk asik ingat nak pindah jer huhuhu,mcm2 terpikir dlm kepala hotak ni,arini dgn semangat yg ada umie fara update yer...umie fara ni layan FB ada masa hik3,tu pun kat fb kan update gambar,sajer2 bual kosong hehehehe... :-D :-D

Syukur masih ada kawan2 di FP masih ingat kat umie dan my 2kid tu yer,terima kasih sudi masuk FP ni jugak..ok arini umie update besday adik yer...insyallah umie akan update fp ni walau lamabt..hik3,kelakar adik farihah pun dah 1thn 2bln heheeh pe da umie ni.... :P :P

ok layan all pic kredit by liyana hood & en.Dodi..thank u all :-D :-D




adik masa nak cutting cake...dia buat tak tahu jer..umie yg hover senyum hahahah


kek besday adik made by umie la...jgn tak caye ok hihihi :-D


farihah adriana...budak payah nak senyum kata yana hehehhehe



© Pidgin Technologies Ltd. 2016