Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 18-Jan-2010 05:29
outing,picnik dgn mak n adik2 di air terjun ulu chepor
salam semua...........

maaf asik lambat je umie update fp ni kan,dah teruk benor habuk dan bersawang kan..jap2 umie vacuum dulu yer hehehe LOL LOL LOL..terima kasih kwn2 sudi masuk lg fp umie yer...umie masih syg pd fp n kwn2 tau..cuma umie aktif kat FB jer skrg..tak bermakna umie lupakan fp.... :->

ok ler..3mggu lepas punye cite hahahaha....mak n adik2 dtg ipoh,aktiviti kami g outing jusco sambil mkn n berkelah kat air terjun ulu chepor tu jer..air terjun ni tak jauh dr umh kami,5min jer pun.. :-D

Untuk pengetahuan semua kami akan berpindah ke kl..baba kena transfer HQ astro bkt jalil,kami menyewa di puncak jalil...apartment casariana....huhuhu 26hb ni baba nak g TM nak inform stremyx..nmpk gaya lama la umie takde tenet...huwarghhhh bosan..tggu dorg nak sambungkan di kl lak...kwn2 jgn lupakan umie irfan n adriana ye huhuhuhu(psssttttttt baba belikan laptop n broadband utk umie yer huhuhu) :P














© Pidgin Technologies Ltd. 2016